Aktiviteter

København - Spilleaften


*

København - Magic


Legacy er formatet for dig der godt kan lide at spille med de gamle kort. I legacy må man spille med kort fra alle serier. Dog er der nogle kort der enten er for gode eller kun bliver brugt når man spiller om 'ante' dvs spiller om hinandens kort.

Alle turneringerne vi afholder er DCI sanktioneret. Det vil sige at man skal bruge et DCi nummer for at deltage. Hvis man ikke har et kan man ganske gratis få et inden turneringen går i gang.

Vi holder Legacy turnering hver tirsdag klokken 18. det koster 25 kroner at deltage. Alle de penge der kommer ind bliver givet som gavekort til dem der klarer sig godt i turneringen (20 deltagere = 500 kroners gavekort etc)

Idet vi ikke har så meget tid til turneringen er der en lidt stram struktur baseret på deltagerantallet:

Op til 16 spillere: 4 runder + top 4. Præmiefordelingen vil være 75%-25% til top 2. Det vil sige ved 15 spillere vil der sandsynligvis være en præmiesum på 350. Det vil sige noget med 260 til vinderen og 85 til nummer 2.

16-23 spillere: 5 runder + top 4. Samme præmiefordeling som før. Ofte vil vi ikke kunne nå finalen, så der vil nok tit være splits.

24+ spillere: 6 runder standings. Pricesplit i top4. Medmindre der er en der er 6-0, så vil han få en større præmie efter fordelingen 35-65 (vinderen får 35%, 2-4 deles om de resterende 65%). Det vil sige, at med 30 spillere og 750 kroner i puljen, får vinderen cirka 250 kroner og de tre andre får omkring 150. Hvis ingen er 6-0 får top 4 185 hver (ved 30 spillere).

hvis der er tid forsøger vi altid at spille slutspillet, men nogle gange er der desværre ikke tid til at afvikle alle kampene

På grund at tidspresset lukker tilmeldingen til turneringen klokken 17.55 sharp. Hvis du skal være med skal du derfor tilmelde dig senest 17.55

Desuden bliver der hver måned lavet en rangliste over hvordan man klarer sig til vores tirsdagsturneringer. Se mere på vores 'Turnering' forum

København - Friday Night Magic


Vi holder Friday Night Magic hver fredag klokken 18.00

  • Vi starter 18.00
  • Formatet er Draft. 
  • Det koster 140 kr. at deltage

 Vi ses på fredag

København - Pathfinder Society


Den anden lørdag i hver måned spiller vi Pathfinder Society.

København - Modern Magic


Hver lørdag er der Modern turnering i Faraos Cigarer København

Det koster 30 kroner at deltage.

Der spilles 6 runder.

Du kan se en liste over de kort, der er tilladt at spille med her: http://www.wizards.com/magic/tcg/resources.aspx?x=judge/resources/sfrmodern

København - Yu-Gi-Oh!


Kom og spil Yu-Gi-Oh hos Faraos Cigarer. Det koster 30 kroner at deltage.

Lyngby - Figurspilsaften


Hver tirsdag aften har vi vores spilleaften for figurer. Der spilles Warhammer 40K, Warhammer Fantasy, Flames of War & Blood Bowl. Kom ned og hør, hvad vi har igang med af turneringer osv.

Lyngby - Type 2 MagicVi spiller Type 2 hver onsdag aften i Lyngby butikken i hyggelige omgivelser. Kom ned og være med, der er adgang for alle.

Type 2 vil sige at man må spille med de seneste 2 Blokke samt den seneste grundserie.

Lyngby - Friday Night Magic


Vi holder FNM hver fredag klokken 17.30

  • Vi starter 17.30
  • Formatet er Modern. 
  • Det koster 30 kr. at deltage

Vi ses på fredag.