Magic Købsliste

Købsliste Magic The Gathering


Her kan du se finde vores buylist/købsliste til Magic the Gathering.

Listen bliver som udgangspunkt opdateret to gange ugentligt. Priserne på listen er for kort i NM (Near Mint), men vi køber også gerne kort i dårligere stand til en pris, der afspejler kortets stand.

Faraos Cigarer køber kun kort i Faraos Cigarers kortafdeling i København og priserne er derfor kun gældende der. 

Graduering Af kort


Near Mint
Er kort, der nærmest er uden fejl og lige taget op af en booster, eller som der er passet virkelig godt på.

Slightly Played
Kortene her har kun små fejl, ridser eller lignende. Hvis der er tegn på slitage, er det kun meget lidt. Kort, der er passet godt på og altid spillet med i lommer, vil oftest falde i denne kategori. 

Moderately played
Dette er kort, der har tydelige slitagemærker eller fejl. Det har ingen store fejl, men kan dog have ridser eller mærker. Ofte er det kort, der er blevet spillet uden brug af lommer. 

Heavy Played
Er kort, der er blevet spillet meget med. De har klare slitagemærker eller fejl med mærker og kan have æselører eller lignende. Det kan have en lille revne eller vandskade.

Damaged
Dette kort har en klar skade, som er af en sådan grad, at det som udgangspunkt ikke kan spilles i en turnering. Det vil typisk være en vandskade eller et buk, der er så stort at en lomme ikke skjule det. Et kort med et skudhul i vil være damaged i vores graduering.

Sprog
Som udgangspunkt er de kort vi sælger på engelsk. Til tider har vi også ikke-engleske kort i butikken. Når det er tilfældet vil det fremgå klart af beskrivelsen

Foil kort
Hvis et kort er foil, er det som udgangspunkt mere værd. Det vil fremgå klart af beskrivelsen på kortet, hvis et kort er foil.

Promokort
Hvis et kort er i en særlig udgivelse (FNM, Prerelease, Player Reward etc) vil dette fremgå af beskrivelsen.