Returnering

Returnering

Returnering


Alle varer kan ombyttes eller refunderes inden for 14 dage, ved køb på hjemmesiden. (I butikkerne kan disse, i overensstemmelse med dansk lovgivning, kun ombyttes). Såfremt du returnerer en vare til ombytning eller refundering skal du sørge for omhyggelig indpakning da kun ubeskadigede varer kan refunderes eller ombyttes til den fulde pris. Bemærk også at varerne skal være i uåbnet og original emballage.  Såfremt varen beskadiges inden den modtages hos os, så vil den ikke kunne ombyttes eller refunderes til det fulde beløb.
Bemærk at ved brugte varer skal disse igen standvurderes, så hvis standen har ændret sig efter at den oprindeligt blev faktureret, vil du blive refunderet værdien som varen har i den nye stand.
Ved køb af julegaver er ombytningsreglerne lidt anderledes. I forbindelse med julegaver kan alle varer der er købt efter d. 1. november ombyttes indtil d. 31. januar. Bemærk dog at de stadig kun kan refunderes inden for 14 dage af køb og fakturering.

Såfremt du ønsker at returnere en vare beder vi dig om at kontakte os på forhånd, på telefon +45 33 67 20 01 eller via email på faraos@faraos.dk.
Såfremt varen derefter skal sendes tilbage, så sendes den til:
Faraos Cigarer ApS
Skindergade 27
1159 København K.

Bemærk:
For at vi kan håndtere din returnering hurtigst muligt beder vi dig om at vedlægge en kopi af den oprindelige faktura, samt at skrive hvad der skal ske med de returnerede varer (ombyttes, refunderes eller andet).

Du har også mulighed for at aflevere din vare i en af vores butikker. Dette er dog kun hvis du har en forudgående aftale om det.

Forklaring på Returret/Reklamationsret


Retur- og fortrydelsesret:
Som kunde hos Faraos Cigarer har du 14 dages returret på dit køb, fra den dag du har modtaget din ordre. Vi ombytter eller tilbagebetaler gerne (tilbagebetaling kan dog kun ske ved ordrer på hjemmesiden, ikke i butikkerne. Dette er i overensstemmelse med dansk lovgivning). Der er dog ingen returret på varer som vi har bestilt specielt hjem til en kunde og som vi ikke fører i vores normale sortiment.

Skulle du fortryde dit køb før du modtager din ordre, skal du blot nægte at modtage ordren og meddele os om det via e-mail på faraos@faraos.dk eller via telefon på +45 33 67 20 01. Så vil din betaling blive refunderet når vi modtager returpakken. (Dog skal du være opmærksom på at fragt ikke vil blive refunderet).

Såfremt at du har fortrudt dit køb vil vi dog bede dig om at skrive til os at du ønsker at gøre brug af din returret (til faraos@faraos.dk). E-mailen skal indholde fakturanemmer og navnet på de varer som du måtte ønske at returnere.

Såfremt du returnerer en vare til ombytning eller refundering skal du sørge for omhyggelig indpakning da kun ubeskadigede varer kan refunderes eller ombyttes til den fulde pris. Bemærk også varene de skal være i uåbnet og original emballage. Retursendingen skal indeholde et brev hvor kundenummeret fremgår (Dette er typisk dit telefonnummer) samt årsagen til returneringen. En kopi af fakturaen er optimal, da den indeholder alle oplysningerne, såfremt du skriver grunden på.

Varer der returneres uden porto eller på efterkrav nægtes modtagelse uden forudgående aftale. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand. Vi anbefaler derfor altid at sende en vare som pakke, da dette er både mere sikkert og pakken kan spores (et brev kan desværre ikke spores og anbefales derfor ikke). En vare der ikke kommer frem vil ikke kunne blive refunderet eller ombyttet.

HUSK AT GEMME DIN POSTKVITTERING. DETTE ER DIN DOKUMENTATION FOR AT PAKKEN ER BLEVET SENDT, OG VIL VÆRE NØDVENDIG SÅFREMT PAKKEN IKKE NÅR FREM.

Sendes en vare retur efter 14 dage, uden forudgående aftale, så skal kunden selv betale for at få pakken reur igen. Faraos Cigarer er ikke forpligtet til at tage en pakke retur, selv om vi har modtaget pakken.

Pakker som ikke overholder ovenstående vil ikke blive taget retur, og vil blive returneret for kundens regning.

Det er også muligt at levere en pakke retur i vores butikker, men kun efter forudgående aftale med vores kundeservice. Kontakt os venligst via e-mail på faraos@faraos.dk eller via telefon på +45 33 67 20 01, hvis du vil returnere en vare fra hjemmesiden, i en af vores butikker.


 

 

Butikker

Kundeservice

Services

Om Faraos

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med konkurrencer, tilbud og nyheder. Du vælger selv, hvad du vil have nyt om.

Følg os...

Alt det nye om konkurrencer, events, tilbud og produkter.
Følg os i dag, så er du altid opdateret.

   

Følg os...

 
DankortVISAVISA electronMasterCardFaktura