Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Bestilling


Generelle oplysninger:
Faraos Cigarer Aps
CVR Nr.: DK 17 27 22 41
Skindergade 27
1159 København K
E-mail: Info@faraos.dk
Telefon: 33 67 20 01

Bestilling:
Det er kun muligt at afgive bestillinger via www.faraos.dk
Hvis du har spørgsmål angående bestillinger eller andre ting er du altid meget velkommen til at kontakte os;

E-mail:           Info@faraos.dk 
Telefon:         +45 33 67 20 01
Facebook:      Faraos Cigarer på Facebook

Du er naturligvis også velkommen til at komme ind forbi ind af vores butikker. Du kan se en oversigt over
butikkerne her: https://www.faraos.dk/butikker

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms. Bemærk dog at der ikke er moms på antikvariske varer.
Priserne er gældende for kunder både indenfor og udenfor danmarks grænser. 
Vi opdaterer hele tiden hjemmesiden, men nogle gange opstår der fejl. Vi gør vores bedst for hele tiden at opdatere siden.
Hvis der opstår fejl i forbindelse med din bestilling vil du blive kontaktet.

Betaling


På www.faraos.dk har du følgende betalingsmuligheder:
- Dankort og VISA/Dankort
- VISA, VISA/Electron
- Mastercard
- Maestro
- MobilePay
- Forudbetaling (betaling via bankoverførsel inden vi sender varen)
- Efterkrav (betaling via Girokort til Post Danmark, før du kan hente pakken på posthuset).
- EAN Nummer (kun for institutioner)
- Gavekort
- Klub Faraos Point (læs mere om Klub Faraos her: https://www.faraos.dk/klubfaraos)

Vær opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.

Betalingskort:
Der bliver ikke tillagt nogle gebyr for brug af betalingskort fra Faraos Cigarers side.

Hvornår bliver pengene trukket fra min konto?
Hvis du benytter betalingskort herunder MobilePay på vores hjemmeside, bliver pengene trukket fra din konto når vi afsender din ordre. 
Såfremt du benytter forudbetaling bliver pengene trukket den dato du specificerer når du sætter betalingen op. 
Ved Efterkrav bliver betalingen trukket den dato, du betaler girokortet til Post Danmark.
Hvis du vælger at få din forsendelse delt op i flere leveringer vil hele beløbet blive hævet når vi sender den første forsendelse.

Er det sikkert at betale med kort?
Al betaling med kreditkort på faraos.dk sker igennem betalingssystemet DIBS. Alt kommunikation er krypteret, og hverken faraos.dk eller andre har mulighed for at læse dine kortoplysninger.

 
DIBC

SIKRE BETALINGER PÅ INTERNET
DIBS Payment Services er PCI certificeret af VISA/Mastercard og al kommunikation er krypteret.

Betaling pr. Efterkrav:
Ved køb pr. Efterkrav vil din pakke blive sendt til dit lokale posthus. Herefter modtager du et girokort fra Post Danmark, og når det er betalt vil du kunne afhente din ordre. Bemærk at der tilskrives et ekstragebyr på 30 kr. ved denne betalingsform. Bemærk også at posthuset eller din bank kan opkræve et gebyr for at betale girokortet.
 
Forudbetaling (via bankoverførsel):
Ved brug af forudbetaling vil du først modtage en ordrebekræftigelse fra os, som specificerer hvad du har bestilt. Når vi har behandlet din ordre, og den er klar til afsendelse, sender vi en email med en proforma-faktura. Denne indeholder det endelige beløb du skal betale. E-mailen indeholder de bankoplysninger som du skal bruge.
Du har 7 dage til at betale efter at du modtager proforma-fakturaen. Såfremt betalingen ikke modtages inden for 7 dage vil din ordre automatisk blive annulleret.
Når din betaling er registreret (dette kan tage 1-3 hverdage alt efter hvilken bank du benytter), vil din ordre blive afsendt. Du vil derefter modtage din endelige faktura samt et Track & Trace nummer så du kan følge din pakke.

Betaling med EAN nummer:
Det er muligt for offentlige institutioner at betale med EAN nummer. I vil modtage en ordrebekræftelse og en faktura som normalt. Fakturaen kan I dog se bort fra, da I vil modtage en elektronisk faktura. (Da vi benytter en scannings-service kan dette dog tage et par dage efter). I e-mailen med faktura-kopien vil også indeholde et Track & Trace nummer, så I kan følge pakken. I har 30 dages kredit, så jeres regnskabsafdeling kan få tid til at betale regningen. Jeres ordre vil dog blive afsendt som normalt, inden for 1-2 hverdage. 

Betaling pr. overførsel med betalingsbetingelser:
Det er muligt for virksomheder med SE/CVR nummer at blive oprettet som kunder hos Faraos Cigarer, som en del af vores distributionsaktiviteter. Kontakt os via e-mail på Info@faraos.dk for yderligere detaljer.

Fragt & Forsendelse


Fragt 49 kr.
Fragt til Pakkeboks* 35 kr.
Ekstra Efterkravsgebyr 76 kr.


Fragt er gratis inden for Danmarks grænser (ikke inklusive Island, Grønland og Færøerne) ved køb for minimum 500 kr.

Island, Grønland & Færøerne           499 kr.
Sverige 79 kr.
Norge 79 kr.
Tyskland 79 kr.
Andre EU-lande 150 kr.
Resten af verden 499 kr.


Pakker til Danmark, Færøerne, Grønland, Island, Norge, Sverige og Tyskland Island sendes med PostNord. Pakker sendes til andre land med UPS, GLS eller DPD (afhængigt af hvilken fragt aftale vi har i det land).

Forsendelse til pakkeboks sender PostNord dig 2 pinkoder som du skal bruge til at kunne hente din pakke. Skulle du mod forventning ikke modtage disse pinkoder skal du kontakte PostNords kundeservice på 70 21 80 62 og oplyse dit Pakkeboks ID-nr. samt pakkenummeret. Så sender de nye koder til dig.

Forsendelse til Norge og Sverige, bliver sendt med MyPack løsningen. Det vil sige at du skal afhente pakken i den nærmeste Pakkebutik. Det er derfor IKKE muligt at få den leveret til adressen.
Vi tager forbehold for at der er enkelte varer som er usædvanlige størrelser eller som vejer så meget så de ikke er mulige at sende. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hjemmesiden.

Ordrebekræftelse & levering


Når du har afgivet din bestilling, vil du modtage en e-mail der viser hvad du har bestilt. Skulle du ikke modtage denne inden for en time, beder vi dig kontakte os via e-mail på Info@faraos.dk eller via telefon på +45 33 67 20 01.

Når din ordre bliver afsendt modtager du en e-mail med en kopi af den endelige faktura (en papirsversion vil blive lagt i pakken), samt et Track & Trace nummer så du kan følge din pakke.

Vores målsætning er at alle pakker skal sendes indenfor 2 hverdage efter modtagelse af ordren, og helst før. Såfremt vi ikke kan sende din ordre inden for dette tidsrum kontakter vi dig med nærmere information. Har du derfor ikke hørt fra os efter 2 hverdage, bedes du kontakte os via e-mail: Info@faraos.dk eller via telefon: +45 33 67 20 01.

Vær opmærksom på, at hvis du har bestilt Flex levering hos Post Danmark, så stiller Post Danmark varen på modtagerens matrikel, efter forudgående aftale med Post Danmark, men du har selv ansvaret for varen, så snart den er sat på det aftalte sted. (Vær opmærksom på, at du SKAL have sat Flex Levering op hos Post Danmark for at kunne benytte denne leverings mulighed).

Defekte & forkerte varer


Hvis du modtager en pakke fra os der har synlige skader bedes du straks kontakte os. Det samme gælder hvis din vare er defekt, eller du modtaget en forkert vare. Kontakt os via e-mail: Info@faraos.dk eller via telefon: +45 33 67 20 01

Faraos Cigarere dækker alle transportudgifter i forbindelse med defekte og forkerte varer. I det omfang det er muligt vil vi gerne have det tilbage i den oprindelige pakke.

Vi ombytter og sender naturligvis en ny vare så snart vi har modtaget returvaren, med mindre andet er aftalt. For at hjælpe med at få tingene igennem hurtigt vil vi bede dig vedlægge en kopi af fakturaen sammen med forsendelsen.

Reklamationsret


Reklamation
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Du kan nemt reklamere over fejl eller mangler ved en vare. Dette kan gøres via e-mail: Info@faraos.dkk eller via telefon: +45 33 67 20 01. Vi beder dig kontakte os inden du evt. sender varen retur. Du har 2 års reklamationsret fra du har modtaget din vare. Du skal reklamere inden for en rimelig tid efter, at du har opdaget manglen.

Fortrydelsesret & Returnering
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du skal derfor inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette kan gøres via e-mail: Info@faraos.dkk eller via telefon: +45 33 67 20 01 eller ved at benytte fortrydelsesformularen nedenfor Du skal sende din ordre retur til os straks efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Det er dit ansvar at sørge for at varen kommer sikkert retur til os. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varen skal være i samme stand som da du modtog den.

Varen skal sendes til:
Faraos Cigarer
Skindergade 27
1159 København K.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, fratrækkes dette købsbeløbet. Vi refunderer også de normale leveringsomkostninger. Vi gennemfører som udgangspunkt tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
Fortrydelsesformular

Hvis du ønsker at fortryde dit køb bedes du udfylde denne formular og sende den tilbage sammen med varen. Alternativt kan den også sendes på mail til faraos@faraos.dk

Til:
Faraos Cigarer
Skindergade 27
1159 København K

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min ordre

Fakturanummer:                        _____________
Varer Bestilt (Dato):                   _____________
Varer Modtaget (Dato):              _____________
Forbrugerens Navn:                   ______________________________________________________
Forbrugerens Adresse:              ______________________________________________________
Forbrugerens Adresse:              ______________________________________________________
Forbrugerens Underskrift:          ______________________________________________________
Dato:                                        _____________

Persondata


I forbindelse med at du handler på www.faraos.dk lader du dig registrere med følgende information:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse


Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det ene formål at kunne levere ordren til dig. Personoplysningerne registreres hos Faraos Cigarer ApS og opbevares i 5 år, herfeter bliver oplysningerne slettet.

Oplysninger afgivet til Faraos Cigarer videregives eller sælges ikke til trediepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Når du er registreret hos Faraos Cigarer har du altid ret til at gøre indsigelse imod registreringen samt ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Indsigelse bedes gøres skriftligt via email til  Info@faraos.dk.

Den dataansvarlige på www.faraos.dk er Faraos Cigarer ApS

.

Datasikkerhed


Hvis du betaler med betalingskort er du altid sikret imod misbrug. Ifølge dansk lovgivning har du mulighed for at afvise en betaling når du modtager din betalingsoversigt. Betaling via bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Al betaling med kreditkort på www.faraos.dk foregår igennem det ekstrerne betalingssystem DIBS. Al kommunikation er krypteret og hverken Faraos Cigarer eller andre har mulighed for at læse dine kortoplysninger.  

 
DIBC

SIKRE BETALINGER PÅ INTERNET
DIBS Payment Services er PCI certificeret af VISA/Mastercard og al kommunikation er krypteret.

 

Klageadgang


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores administrationsafdeling på telefon 33662001 eller info@faraos.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrrelsen
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr 

Butikker

Kundeservice

Services

Om Faraos

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med konkurrencer, tilbud og nyheder. Du vælger selv, hvad du vil have nyt om.

Følg os...

Alt det nye om konkurrencer, events, tilbud og produkter.
Følg os i dag, så er du altid opdateret.

   

Følg os...

 
DankortVISAVISA electronMasterCardFaktura