Handelsbetingelser

Bestilling


Faraos Cigarer Aps
CVR-nummer: DK 17 27 22 41
Skindergade 27
1159 København K
E-mail: faraos@faraos.dk
Telefon: +45 33 32 22 11

Bestilling:
Det er kun muligt at afgive bestillinger via www.faraos.dk.

Hvis du har spørgsmål angående bestillinger eller andre ting, er du altid meget velkommen til at kontakte os:

E-mail:           faraos@faraos.dk
Telefon:         +45 33 67 20 01 
Facebook:      Faraos Cigarer på Facebook 

Du er naturligvis også velkommen til at komme ind forbi en af vores butikker. Du kan se en oversigt over butikkerne her: https://www.faraos.dk/butikker

Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms. Bemærk dog, at der ikke er moms på antikvariske varer.

Priserne er gældende for kunder både indenfor og udenfor Danmarks grænser.

Vi opdaterer hele tiden hjemmesiden, men nogle gange opstår der fejl. Vi gør vores bedste for hele tiden at opdatere siden. Hvis der opstår fejl i forbindelse med din bestilling vil du blive kontaktet.

Betaling


På www.faraos.dk har du følgende betalingsmuligheder:

- Dankort og VISA/Dankort
- VISA, VISA/Electron
- Mastercard
- Maestro
- MobilePay
- Forudbetaling (betaling via bankoverførsel inden vi sender varen)
- EAN Nummer (kun for institutioner)
- Gavekort
- Klub Faraos Point (læs mere om Klub Faraos her: https://www.faraos.dk/klubfaraos)

Vær opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.

Betalingskort:

Vi tager ikke kortgebyrer.

Hvornår bliver pengene trukket fra min konto?
Hvis du benytter betalingskort herunder MobilePay på vores hjemmeside, bliver pengene trukket fra din konto, når vi afsender din ordre. 

Såfremt du benytter forudbetaling, bliver pengene trukket den dato, du specificerer, når du sætter betalingen op. 

Hvis du vælger at få din forsendelse delt op i flere leveringer, vil hele beløbet blive hævet, når vi sender den første forsendelse.

Betaling med EAN-nummer:
Det er muligt for offentlige institutioner at betale med EAN-nummer. I vil modtage en ordrebekræftelse og en faktura som normalt. Fakturaen kan I dog se bort fra, da I vil modtage en elektronisk faktura. Da vi benytter en scannings-service kan dette dog tage et par dage ekstra.

E-mailen med faktura-kopien vil også indeholde et Track & Trace nummer, så I kan følge pakken. I har 30 dages kredit, så jeres regnskabsafdeling kan få tid til at betale regningen. Jeres ordre vil dog blive afsendt som normalt inden for 1-3 hverdage. 

Betaling pr. overførsel med betalingsbetingelser:
Det er muligt for virksomheder med SE/CVR nummer at blive oprettet som kunder hos Faraos Cigarer som en del af vores distributionsaktiviteter. Kontakt os via e-mail på faraos@faraos.dk for yderligere detaljer.

Fragt & Forsendelse


Fragt og levering i Danmark

Du kan vælge at sende din pakker med PostNord eller med GLS i Danmark.

PostNord i Danmark:

Fragt 49 kr.
Fragt til Pakkeboks*           35 kr.


Fragt er gratis til pakkeboks inden for Danmarks grænser ved køb for minimum 399  kroner lige nu (gælder ikke Island, Grønland og Færøerne). Ved forsendelse til hjemadresse tilføjes et fragtgebyr på 25 kroner.

*Ved forsendelse til pakkeboks sender PostNord dig to pinkoder, som du skal bruge til at kunne hente din pakke. Skulle du mod forventning ikke modtage disse pinkoder, skal du kontakte PostNords kundeservice på +45 70 21 80 62 og oplyse dit Pakkeboks ID-nummer samt pakkenummeret. Så sender de nye koder til dig.

Vi tager forbehold for, at der er enkelte varer, som er usædvanlige størrelser eller som vejer så meget, at de ikke er mulige at sende.

Vores varer afsendes inden for 1-3 hverdage (oftest samme dag). Leveringstiden afhænger af destination og forsendelsesfirma. 

GLS PakkeShop i Danmark:

Fragt                                       29 kr. 

Fragt er gratis inden for Danmarks grænser med GLS ved køb for minimum 399 kroner lige nu (gælder ikke Island, Grønland og Færøerne)


Du kan finde nærmeste GLS pakkeshop her

Fragt og levering uden for Danmarks grænser:

Pakker til Færøerne, Grønland, Island, Sverige og Tyskland sendes med PostNord. Pakker sendes til andre land med UPS, GLS eller DPD (afhængigt af hvilken fragtaftale vi har i det land).

Island, Grønland & Færøerne           499 kr.
Sverige 79 kr.
Norge 249 kr.
Tyskland 79 kr.
Andre EU-lande 150 kr.
Resten af verden 499 kr.

 

Forsendelse udover Danmark vil generelt blive sendt til den nærmeste pakkebutik. Det er derfor IKKE muligt, at få den leveret til adressen.

Vi tager forbehold for, at der er enkelte varer, som er usædvanlige størrelser eller som vejer så meget, at de ikke er mulige at sende.

Vores varer afsendes inden for 1-3 hverdage (oftest samme dag). Leveringstiden afhænger af destination og forsendelsesfirma. 

Ordrebekræftelse & levering


Når du har afgivet din bestilling, vil du modtage en e-mail, der viser, hvad du har bestilt. Hvis du mod forventning ikke har modtaget denne inden for en time, beder vi dig kontakte os via e-mail på faraos@faraos.dk eller via telefon på +45 33 67 20 01.

Når din ordre bliver afsendt, modtager du en e-mail med en kopi af den endelige faktura (en papirversion vil blive lagt i pakken) samt et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke.

Vores målsætning er, at alle pakker skal sendes senest to hverdage efter modtagelse af ordren og helst før. Såfremt vi ikke kan sende din ordre inden for dette tidsrum, kontakter vi dig med nærmere information. Har du derfor ikke hørt fra os efter to hverdage, bedes du kontakte os via e-mail: faraos@faraos.dk eller via telefon: +45 33 67 20 01. Vær opmærksom på, at der ved perioder med særlig travlhed, som f.eks. Faraos Fødselsdag eller Black Friday vil være forsinkelser med afsendelsen.

Vær opmærksom på, at hvis du har bestilt Flex-levering hos PostNord, så stiller PostNord varen på modtagerens matrikel, efter forudgående aftale med PostNord, men du har selv ansvaret for varen, så snart den er sat på det aftalte sted. (Vær opmærksom på, at du SKAL have sat Flex Levering op hos PostNord for at kunne benytte denne leveringsmulighed).

Byt & Retur i butik


Vi giver penge retur i vores butikker 14 dage fra købstidspunktet.*

Hvis man har betalt kontant får man som udgangpunkt pengene retur kontant. Hvis man har betalt med kreditkort får man som udgangpunkt pengene tilbageført på det kort man har benyttet. Hvis det er en gave og det er en andens kreditkort kan man få pengene kontant.

Hvis vi ikke har nok kontanter i butikken forbeholder vi os retten til at overføre pengene via en bankoverførsel. I så fald må man regne med 1-7 hverdages behandlingstid.

Bemærk at man ikke kan få penge retur for varer købt på Faraos.dk i vores fysiske butikker

Vi bytter varer i vores butikker 30 dage fra købstidspunktet.*

Hvis man ønsker at bytte sine varer har man 30 dage fra købstidspunktet. Man kan bytte både varer købt i butikkerne og på Faraos.dk.

Hvis man har benyttet Klub Faraos Point til at betale hele eller en del af beløbet går disse tabt når man vælger at få pengene retur

Vi hverken bytter eller giver penge retur for antikvariske varer købt i vores butikker

* Bemærk at retur og byttefrister ved eksemepelvis jul kan være anderesledes.end normal.
* Der er visse varer hvor vi ikke giver penge retur eller bytte. Eksempelvis antikvariske varer.


Fortrydelsesret


Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Faraos.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til faraos@faraos.dk. Husk at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder i afsnittet om reklamationsret.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb på faraos@faraos.dk eller telefon +45 33 67 20 01.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi modtager ikke pakker uden omdeling.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Faraos Cigarer Aps
Skindergade 27
1159 København K

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Vær opmærksom på, at vi kun refunderer købsbeløbet ved varer købt på Faraos.dk. Ved køb i vore fysiske butikker, refunderer vi ikke købsbeløbet, men vi bytter gerne til anden vare.

Reklamationsret


Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere over varen inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Faraos Cigarer Aps
Skindergade 27
1159 København K
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.   

Persondatapolitik


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

*Navn
*Adresse
*Telefonnummer
*E-mailadresse

Formålet med opbevaring af oplysningerne er, at vi nemt kan sende varer ud, give adgang til nyhedsbreve, søgelister og Klub Faraos point.

Oplysninger afgivet til Faraos Cigarer sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Personoplysningerne registreres hos Faraos Cigarer ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.faraos.dk er Faraos Cigarer ApS. Den primære kontaktperson er Bjørn Halvorsen, Administrator, bjorn(at)faraos.dk eller +45 33 67 20 13. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: faraos@faraos.dk

 

Tillidsfuld e-handel


E-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den  erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk og se Faraos Cigarers certifikat her

 

Datasikkerhed


Hvis du betaler med betalingskort er du altid sikret imod misbrug. Ifølge dansk lovgivning har du mulighed for at afvise en betaling når du modtager din betalingsoversigt. Betaling via bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Al betaling med kreditkort på www.faraos.dk foregår igennem det ekstrerne betalingssystem DIBS. Al kommunikation er krypteret, og hverken Faraos Cigarer eller andre har mulighed for at læse dine kortoplysninger.

 
DIBC

SIKRE BETALINGER PÅ INTERNET
DIBS Payment Services er PCI certificeret af VISA/Mastercard og al kommunikation er krypteret.

 

Klageadgang


Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte faraos@faraos.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14/01/2020.