Fragt & Levering

Fragt & Levering

Fragt & Levering


Fragt 49 kr.
Fragt til Pakkeboks* 35 kr.
Ekstra Efterkravsgebyr 76 kr.


Fragt er gratis inden for Danmarks grænser (ikke inklusive Grønland og Færøerne) ved køb for minimum 500 kr., samt betaling med Dankort. Såfremt du benytter andre betalingskort er der ikke fri fragt.

Grønland & Færøerne           150 kr.
Sverige 79 kr.
Norge 79 kr.
Tyskland 79 kr.
Andre EU-lande 150 kr.
Resten af verden 250 kr.

 

Pakker til Danmark, Færøerne, Grønland, Island, Norge, Sverige og Tyskland Island sendes med PostNord. Pakker sendes til andre land med UPS, GLS eller DPD (afhængigt af hvilken fragt aftale vi har i det land).

* Ved forsendelse til pakkeboks sender PostNord dig 2 pinkoder som du skal bruge til at kunne hente din pakke. Skulle du mod forventning ikke modtage disse pinkoder skal du kontakte PostNords kundeservice på 70 21 80 62 og oplyse dit Pakkeboks ID-nr. samt pakkenummeret. Så sender de nye koder til dig.

Bemærk: Forsendelse til Norge og Sverige, bliver sendt med MyPack løsningen. Det vil sige at du skal afhente pakken i den nærmeste Pakkebutik. Det er derfor IKKE muligt at få den leveret til adressen.

Vi tager forbehold for at der er enkelte varer som er usædvanlige størrelser eller som vejer meget (f. eks. Rollespilsspyd, ringbrynjer, enkelte skjolde m. m.). Vi kontakter dig direkte hvis fragten ikke kan holdes inden for den faste pris.


 

Butikker

Kundeservice

Services

Om Faraos

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med konkurrencer, tilbud og nyheder. Du vælger selv, hvad du vil have nyt om.

Følg os...

Alt det nye om konkurrencer, events, tilbud og produkter.
Følg os i dag, så er du altid opdateret.

   

Følg os...

 
DankortVISAVISA electronMasterCardFaktura