Job og Praktik

Job i Faraos Cigarer


Faraos Cigarer søger afdelingsleder til tegneserieafdelingen i vores butik i Odense C.

Faraos Cigarer søger afdelingsleder med hovedansvar for nye og antikvariske tegneserier i vores butik i Odense C. Stillingen er fuldtid - 160 timer om måneden.

Det vil være dit ansvar at sørge for, at afdelingen er struktureret, flot og funktionel. Det betyder, at dine arbejdsopgaver bl.a. vil være:

 • At ekspedere og vejlede kunder
 • At bestille varer – i starten i samråd med afdelingerne i KBH, på sigt med eneansvar
 • Være ansvarlig for lagerstyring i afdelingen
 • Planlægge og være med til arrangementer, både i og uden for butikken
 • Holde afdelingen i god stand og orden
Du skal komme med stor kærlighed og kendskab til tegneserier og gerne have en passion for fransk/belgiske tegnere. Med din viden og gode humør skal du betjene og vejlede vores kunder, så de får den bedst mulige kundeoplevelse.

Vi kan så til gengæld tilbyde en mulighed for at arbejde med din hobby i en stor butik, hvor der er nok at tage fat på. Du vil indgå i et team på fire, hvor du har hovedansvaret for tegneserieafdelingen. Der vil være tider, hvor der er rigtig travlt og her skal du vise dit overblik og din evne til at bevare hovedet koldt. Du skal desuden være fleksibel og mødestabil med en klar professionel og seriøs indstilling til dit arbejde.

Du må gerne have et godt kendskab til produkterne i Microsoft Office og gerne også være aktiv på sociale medier. Erfaring med at ekspedere og have prøvet at betjene et kasseapparat før er også et plus.

Faraos Cigarer har ni butikker, hvoraf fem er placeret med i centrum af København centrum, to i Aarhus, en i Lyngby og en i Odense. Vi sælger alt inden for Comics, Games og tilhørende Merchandise. Vi ønsker at vores kunder ikke bare får en fantastisk kunderservice men også en helt unik købsoplevelse. Vi favner bredt og har et varesortiment på over 100.000 varer fordelt vores mange afdelinger. 
Du kan læse mere om Faraos Cigarer produkter på www.faraos.dk.


Ansøgning indeholdende CV med relevant information bedes sendt på mail jonny@faraos.dk, mærket: ”Afdelingsleder, Tegneserier”.

Ansøgningsfrist er mandag d. 9 november 2020, med tiltrædelse hurtigst muligt derefter.

Arbejde udføres fra adressen: Faraos Cigarer Odense, Klostervej 3, 5000 Odense C.


Faraos Cigarer søger julehjælpere til vores online butik

Faraos Cigarer søger julehjælpere til den travle julesæson. Ansættelse er fra fredag d. 27. november til ca. 20. december.


Vi får travlt igen i år fra Black Friday helt til jul, så vi har brug for ekstra hænder i denne tid. Jobbet vil være at ordne og pakke ordrer, gøre dem klar til pakkepost samt diverse andet forefaldende arbejde i perioden.

Vi forventer, at du er i god fysisk form, da der vil være en del arbejde, hvor man går på trapper, samt håndtering af pakker, emballage mm.

Arbejdstiden er omkring 8-10 timer dagligt i perioden med mulighed for længere dage, når der er pres på. Du skal komme med godt humør og god energi, være fleksibel og mødestabil med en klar professionel og seriøs indstilling til dit arbejde.

Faraos Cigarer består af ni butikker, hvoraf fem er placeret i centrum af København, to i Aarhus, en i Odense og en i Lyngby. Vi sælger alt inden for Comics, Games, Udklædning og tilhørende Merchandise. Vi ønsker at vores kunder ikke bare får en fantastisk kundeservice men også en helt unik købsoplevelse. Vi favner bredt og har et varesortiment på over 100.000 varer fordelt på vores afdelinger.

Du kan læse mere om Faraos Cigarer produkter på 
www.faraos.dk. Ansøgning indeholdende CV med relevant information bedes sendt på mail til jonas@faraos.dk, mærket: Julehjælp

Ansøgningsfrist er mandag d. 9 November med tiltrædelse 27. November.

Arbejde udføres fra adressen: Faraos Cigarer, Skindergade 27 – 1159 København C

Faraos Cigarer søger medarbejder til vores nye butik med brætspil og bordrollespil


Vi flytter vores butik i København med brætspil og bordrollespil til nye, større og flottere lokaler den 1. december, derfor søger vi en ekstra medarbejder. Stillingen er som funktionær og er en fuldtidsstilling – 160 timer om måneden.

Det vil være dit ansvar at sørge for, at butikken er struktureret, flot og funktionel. Det betyder, at dine arbejdsopgaver bl.a. vil være:
 • Ekspedere og vejlede kunder
 • Pakke webordrer
 • Bestille varer
 • Være ansvarlig for kasse og lagerstyring i afdelingen
 • Planlægge og være med til arrangementer, både i og uden for butikken
 • Sørge for, at butikken holdes i god og præsentabel stand og altid fremstår indbydende.
 • Er med til at sikre, at der er en rød tråd imellem afdelingerne i Faraos Cigarer

Du skal komme med stor interesse for brætspil og også gerne bordrollespil. Med din viden og gode humør skal du betjene og vejlede vores kunder, så de får den bedst mulige kundeoplevelse. 

Vi kan til gengæld tilbyde en mulighed for at arbejde med din interesse i en stor butik, hvor der er nok at tage fat på. Du vil indgå i et team på tre, som har ansvaret for vores butik med brætspil og bordrollespil. Der vil være tider, hvor der er rigtig travlt og her skal du vise dit overblik og din evne til at bevare hovedet koldt. Du skal desuden være fleksibel og mødestabil med en klar professionel og seriøs indstilling til dit arbejde.

Du må gerne have et godt kendskab til Microsoft Office-produkterne og gerne også være aktiv på sociale medier. Erfaring fra detailbranchen og kendskab til at betjene et kasseapperat er en fordel.

Faraos Cigarer består af ni butikker, hvoraf fem er placeret i centrum af København, to i Aarhus, en i Odense  og en i Lyngby. Vi sælger alt inden for Comics, Games, Udklædning og tilhørende Merchandise. Vi ønsker at vores kunder ikke bare får en fantastisk kunderservice men også en helt unik købsoplevelse. Vi favner bredt og har et varesortiment på over 100.000 forskellige varer fordelt over vores mange afdelinger.

Du kan læse mere om Faraos Cigarer produkter på www.faraos.dk. Ansøgning indeholdende CV med relevant information bedes sendt på mail til jonas@faraos.dk, mærket: Salgsassistent, Brætspil

Ansøgningsfrist er mandag d. 2. november med tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejde udføres fra vores nye afdeling i Skindergade, København K.

Ansøgninger vil blive slettet, når jobbet er blevet besat.

-----

Faraos Cigarer søger løbende deltidsansatte (18+ år) og servicemedarbejdere (15-17 år)

Fuldtidsstillinger bliver annonceret ved opslag her på siden, når der kommer en ledig stilling.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, men du kan ikke forvente at få svar på en uopfordret ansøgning.

En ansøgning bør som minimum indeholde:

 • Navn, adresse, alder
 • Hvorfor du vil arbejde i Faraos Cigarer
 • Hobby / interesser
 • CV - uddannelse / tidligere arbejdspladser

Afhængig af hvilke afdeling du søger job i, skal du sende din skriftlige ansøgning til følgende e-mailadresse:

København Comics – dk@faraos.dk       
København Games – jonas@faraos.dk 
Lyngby Comics & Games – lyngby@faraos.dk
Odense – Jonny@faraos.dk            
Århus – aarhus@faraos.dk

Du er velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål.

Praktik i Faraos Cigarer


Det er muligt at komme i praktik hos Faraos Cigarer.  Der er tre forskellige steder du kan søge at komme i praktik. København Comics, København Games, København Live og Udklædning eller i Lyngby som både er Comics og Games. Vi modtager gerne ansøninger på både en uge og længere praktikperioder.

Du skal lave en ansøgning ligesom hvis du søgte et job. Den må gerne fylde ca. en A4 side. 
Din ansøgning bør indholde :

 • Navn, adresse, alder
 • Hvorfor du vil i praktik i Faraos Cigarer
 • Hobby / Interesser
 • CV - Uddannelse / tidligere arbejdspladser

Du skal sende din ansøgning til følgende email adresser :

København Brætspil & rollespil, att. Morten – spilstuen@faraos.dk
København Live Rollespil, att. Mark – live@faraos.dk     
Lyngby Comics & Games, att. Jacob – lyngby@faraos.dk               

Du er velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål.