EAN Kunder

EAN Kunder


Du kan betale med EAN-nummer, hvis du handler for en offentlig institution. Såfremt du ønsker det, så vælger du EAN-betaling som betalingsmetoden, og du skriver derefter EAN-nummeret i feltet. Vi tager os derefter af resten og sørger for, at I vil modtage en elektronisk faktura automatisk, når den er blevet scannet ind af vores scanningsservice (I vil også modtage en faktura via e-mail).

Er du ansat hos Københavns Kommune, skal du også indtaste dit firecifrede bruger-ID som note til ordren.

Du kan både benytte EAN-nummer på hjemmesiden og i vores fysiske butikker. Hvis du skal benytte et EAN-nummer i  vores fysiske butikker, skal du være oprettet som kunde og derefter kontakte vores administrationsafdeling på hverdage mellem 11.00-17.30 på telefon 33672001 eller e-mail: faraos@faraos.dk. Har vi ikke mulighed for at udlevere varen i butikken, sørger vi gerne for at eftersende ordren via vores postordre-afdeling.

Hvis du skal foretage et større køb, er du altid velkommen til at kontakte os med henblik på en rabat. Baseret på hvor meget du skal have, og hvilke varer det drejer sig om, kan det være, at vi kan skrue et godt tilbud sammen til dig.

Husk at medbringe gyldig legitimation i vores fysiske butikker.