Fortrolighed

Fortrolighed


Persondata og fortrolighed

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

*Navn
*Adresse
*Telefon nummer
*E-mailadresse

Oplysninger afgivet til Faraos Cigarer videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Personoplysningerne registreres hos Faraos Cigarer ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.faraos.dk er Faraos Cigarer ApS. Den primære kontaktperson er Bent Pedersen, Administrator, gdpr(at)faraos.dk. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Du kan skrive til os på: faraos@faraos.dk

Google Analytics

Faraos Cigarer benytter Google Analytics på Faraos.dk, der indsamler og behandler data.

www.google.dk/policies/privacy/partners/ 

Facebook Pixel

Faraos Cigarer benytter Facebook Pixel for at forbedre vores brugerforståelse.

 

Betaling med kort 

Hvis du betaler med betalingskort er du altid sikret imod misbrug. Ifølge dansk lovgivning har du mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Betaling via bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Al betaling med kreditkort på www.faraos.dk foregår igennem det ekstrerne betalingssystem Quickpay. Al kommunikation er krypteret, og hverken Faraos Cigarer eller andre har mulighed for at læse dine kortoplysninger.