Brugte biler (Tintin)

Fabriksny med dansk certifikat


Uåbnet med plast - som ny med DK certifikat. Alt er perfekt - også kassen.
Kassen fremstår perfekt, nyplastet og uberørt. Det skal påpeges, at biler solgt via forhandlere ikke er plastet, og de også kun har internationalt certifikat

Fabriksny med fransk certifikat


Uåbnet med plast - som ny med internationalt certifikat. Alt er perfekt - også kassen.
Kassen fremstår perfekt, nyplastet og uberørt. Det skal påpeges, at biler solgt via forhandlere ikke er plastet og de også kun har internationalt certifikat.

Næsten perfekt med dansk certifikat


Plexiglasset er ikke plastet, men ellers virker den som ny, meget lidt slitage på pap kan forekomme – men boksen og bil er uberørt. Indeholder DK certifikat.

Næsten perfekt med fransk certifikat


Plexiglasset er ikke plastet, men ellers virker den som ny, meget lidt slitage på pap kan forekomme – men boksen og bil er uberørt. Indeholder certifikat.

Meget pæn med dansk certifikat


Plexiglasset er ikke plastet og slitage på pap og/eller plexiglas kan forekomme – men bil er uberørt. Indeholder DK certifikat.

Meget pæn med fransk certifikat


Plexiglasset er ikke plastet og slitage på pap og/eller plexiglas kan forekomme – men bil er uberørt. Indeholder certifikat.

Pæn


Plexiglasset er ikke plastet og papdelen mangler og slitage på plexiglas kan forekomme, desuden mangler certifikat – men bil er uberørt. 

Let brugt


Bil uden plexiglas/certifikat og pap. Bilen kan have svag slitage, dog ingen mangler.