Betaling

Betaling


www.faraos.dk har du følgende betalingsmuligheder:
- Dankort og VISA/Dankort
- VISA, VISA/Electron
- Mastercard
- Maestro
- Forudbetaling (betaling via bankoverførsel inden vi sender varen) 
- Efterkrav (betaling via Girokort til Post Danmark, før du kan hente pakken på posthuset).
- EAN Nummer (kun for institutioner)

Bemærk: Betaling via bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Betalingskort:
Hvis du benytter Dankort eller VISA/Dankort er dit køb uden nogen ekstra gebyrer.
Ved brug af danske kreditkort er der et gebyr på 1,25% af det samlede beløb.
Ved brug af udenlandske kreditkort er der et gebyr på 3,75% af det samlede beløb.

Hvornår bliver pengene trukket fra min konto?
Hvis du benytter betalingskort på vores hjemmeside, så bliver pengene først trukket fra din konto når vi sender din ordre.
Såfremt du benytter forudbetaling bliver pengene trukket den dato du specificerer når du sætter betalingen op.
Ved Efterkrav bliver betalingen trukket den dato, du betaler girokortet til Post Danmark.

 

Er det sikkert at betale med kort?
Hvis du benytter et betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har ifølge dansk lovgivning mulighed for at afvise en betaling når du modtager din betalingsoversigt.
Al betaling med kreditkort på faraos.dk sker igennem betalingssystemet DIBS. Alt kommunikation er krypteret, og hverken faraos.dk eller andre har mulighed for at læse dine kortoplysninger.

 
DIBC

SIKRE BETALINGER PÅ INTERNET
DIBS Payment Services er PCI certificeret af VISA/Mastercard og al kommunikation er krypteret.


Er der gebyr på jeres transaktioner?
Hvis du benytter Dankort eller VISA/Dankort er dit køb uden nogen ekstra gebyrer.
Ved brug af danske kreditkort er der et gebyr på 1,25% af det samlede beløb.
Ved brug af udenlandske kreditkort er der et gebyr på 3,75% af det samlede beløb.
Bemærk dog at det koster 30 kr. ekstra at få sendt pr. Efterkrav.


Betaling pr. Efterkrav
:
Ved køb pr. Efterkrav vil din pakke blive sendt til dit lokale posthus. Herefter modtager du et girokort fra Post Danmark, og når det er betalt vil du kunne afhente din ordre. Bemærk at der tilskrives et ekstragebyr på 30 kr.  ved denne betalingsform. Bemærk også at posthuset eller din bank kan opkræve et gebyr for at betale girokortet.

 

Forudbetaling (via bankoverførsel):
Ved brug af forudbetaling vil du først modtage en ordrebekræftigelse fra os, som specificerer hvad du har bestilt i din ordre. Dette er IKKE den endelige ordre eller betaling, så du bedes venligst se bort fra beløbet i den, når du kommer til selve betalingen. Der skal du benytte det endelige beløb på proforma-fakturaen.
Når vi har behandlet din ordre, og den er klar til afsendelse, så sender vi en proforma-faktura. Fakturaen indeholder det endelige beløb som du skal betale og selve e-mailen indeholder de bankoplysninger som du skal bruge for at betale for din ordre. Bemærk at selv om der er giro-oplysninger på fakturaen er disse IKKE gyldige, da alle fakturaer har et standard format. Benyt venligst oplysninger i selve e-mailen.
Bemærk at du har 7 dage til at betale efter at du modtager proforma-fakturaen. Såfremt betalingen ikke modtages inden for 7 dage vil din ordre automatisk blive annulleret.

Når din betaling er registreret (dette kan tage 1-3 hverdage alt efter hvilken bank du benytter), så vil din ordre blive afsendt. Du vil derefter modtage din endelige faktura samt et Track & Trace nummer så du kan følge din pakke.


Betaling med EAN nummer:
Det er muligt for offentlige institutioner at betale med EAN nummer. I vil modtage en ordrebekræftelse og en faktura som normalt. Fakturaen kan I dog se bort fra, da I vil modtage en elektronisk faktura. (Da vi benytter en scannings-service kan dette dog tage et par dage efter). I e-mailen med faktura-kopien vil der også være et Track & Trace nummer, så I kan følge pakken. I vil blive tildelt en betalings periode på 30 dage, så jeres regnskabsafdeling kan få tid til at betale regningen. Jeres ordre vil dog blive afsendt som normalt, inden for 1-2 hverdage. (Bemærk at ved betaling med EAN nummer skal der betales for fragten. Ved store mængder vil dette blive beregnet og sat på fakturaen automatisk. Ved små forsendelser vil det holde sig til de normale 49 kr.)

 

Betaling pr. overførsel med betalingsbetingelser:
Det er muligt for virksomheder med SE/CVR nummer at blive oprettet som kunder hos Faraos Cigarer, som en del af vores distributionsaktiviteter. En konto med kredit og betalingsbetingelser skal dog godkendes af Faraos Cigarer først, og vil typisk blive tildelt 30 dage netto som betalingsbetingelser. Dog skal der på forhånd handles minimum 3 gange pr. forudbetaling inden for 6 måneder, samt for mindst 5000 kr.
Bemærk dog at det langt fra er alle vores varer som vi har distributionsrettigheder til, og vi kan kun distrubere de varer som vi har rettigheder til. Kontakt os via e-mail på faraos@faraos.dk for yderligere detaljer.

Bemærk at skulle en faktura blive betalt for sent skal der betales morarenter (p.t. 12% p.a.) samt et rykkergebyr på 50 kr. per rykker.

Betalingsbetingelser og kredit kan opsiges uden forudgående varsel af Faraos Cigarer, skulle dette blive nødvendigt.

 

Butikker

Kundeservice

Services

Om Faraos

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med konkurrencer, tilbud og nyheder. Du vælger selv, hvad du vil have nyt om.

Følg os...

Alt det nye om konkurrencer, events, tilbud og produkter.
Følg os i dag, så er du altid opdateret.

   

Følg os...

 
DankortVISAVISA electronMasterCardFaktura