Betaling

Betaling


På www.faraos.dk har du følgende betalingsmuligheder:

- Dankort og VISA/Dankort
- VISA, VISA/Electron
- Mastercard
- Maestro
- MobilePay
- Forudbetaling (betaling via bankoverførsel inden vi sender varen)
- EAN Nummer (kun for institutioner)
- Gavekort
- Klub Faraos Point (læs mere om Klub Faraos her: https://www.faraos.dk/klubfaraos)

Vær opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.

Betalingskort:

Vi tager ikke kortgebyrer.

Hvornår bliver pengene trukket fra min konto?
Hvis du benytter betalingskort herunder MobilePay på vores hjemmeside, bliver pengene trukket fra din konto, når vi afsender din ordre. 

Såfremt du benytter forudbetaling, bliver pengene trukket den dato, du specificerer, når du sætter betalingen op. 

Hvis du vælger at få din forsendelse delt op i flere leveringer, vil hele beløbet blive hævet, når vi sender den første forsendelse.

Betaling pr. overførsel med betalingsbetingelser:
Det er muligt for virksomheder med SE/CVR nummer at blive oprettet som kunder hos Faraos Cigarer som en del af vores distributionsaktiviteter. Kontakt os via e-mail på faraos@faraos.dk for yderligere detaljer.

Er det sikkert at betale med kort?
Al betaling med kreditkort på faraos.dk sker igennem betalingssystemet DIBS. Al kommunikation er krypteret, og hverken faraos.dk eller andre har mulighed for at læse dine kortoplysninger.

Forudbetaling (via bankoverførsel):
Ved brug af forudbetaling vil du først modtage en ordrebekræftelse fra os, som specificerer, hvad du har bestilt. Når vi har behandlet din ordre, og den er klar til afsendelse, sender vi en e-mail med en proforma-faktura. Denne indeholder det endelige beløb, du skal betale. E-mailen indeholder de bankoplysninger, som du skal bruge.

Du har 7 bankdage dage til at betale, efter at du modtager proforma-fakturaen. Såfremt betalingen ikke modtages inden for 7 bankdage, vil din ordre automatisk blive annulleret.

Når din betaling er registreret (dette kan tage 1-3 hverdage alt efter hvilken bank, du benytter), vil din ordre blive afsendt. Du vil derefter modtage din endelige faktura samt et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke.

Betaling med EAN-nummer:
Det er muligt for offentlige institutioner at betale med EAN-nummer. I vil modtage en ordrebekræftelse og en faktura som normalt. Fakturaen kan I dog se bort fra, da I vil modtage en elektronisk faktura. Da vi benytter en scannings-service kan dette dog tage et par dage efter.

E-mailen med faktura-kopien vil også indeholde et Track & Trace nummer, så I kan følge pakken. I har 30 dages kredit, så jeres regnskabsafdeling kan få tid til at betale regningen. Jeres ordre vil dog blive afsendt som normalt inden for 1-2 hverdage.