Sommerafløser i Harry Potter

Sommerafløser i Harry Potter

Faraos Cigarer søger en sommerafløser til vores Harry Potter afdeling i København (25-37 timer)


 Er du vild med Harry Potter og mangler du et sommerjob? Send os fluks en ansøgning, så fylder vi gerne din sommer op med begge dele.

Start med at skrive lidt om din interesse for Harry Potter universet og evt hvilke Potter-produkter der interesserer dig mest.

En meget stor del af din dag vil bestå i at betjene og vejlede kunder, så hvis du har erfaring med en eller anden form for service så husk at få det med i ansøgningen. Erfaring fra detailbranchen og kendskab til at betjene et kasseapparat vil være et stort plus.

Strøget får mange besøgende hen over sommeren, og det er vigtigt at du er indstillet på at deltage aktivt i at få afdelingen til fungere i en meget travl periode. Du skal kunne bevare overblikket og det gode humør mens du løbende betjener kunder, besvarer telefonopkald, fylder op, samler postordrer m.m.

Stillingen er for perioden juni, juli og august. Du vil få et fast skema og skal gerne kunne arbejde 3-5 dage om ugen med vagter hver anden weekend. Skal du holde ferie i perioden så skriv i din ansøgning hvornår. Der kan blive mulighed for forlængelse.

Faraos Cigarer har tegnet overenskomst med HK, så du som medarbejder er sikret ordentlige arbejdsforhold.

Send din ansøgning til job@faraos.dk senest 25/5. Husk at mærke ansøgnignen ”Potter” i emnefeltet. Har du spørgsmål så skriv til lars@faraos.dk.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning og til at byde dig velkommen i et team hvor vi elsker at nørde Potter mens vi arbejder.