Medarbejder til Liverollespil & Udklædning

Medarbejder til Liverollespil & Udklædning

Vi søger kriger til vores hær i Live Rollespil


Stillingen er som funktionær og er en fuldtidsstilling.

Det vil være dit ansvar, at sørge for at butikken er struktureret, flot og funktionel. Det betyder, at dine arbejdsopgaver bl.a. vil være:

  • Ekspedere og vejlede kunder
  • Pakke web-ordre
  • Bestille vare
  • Være ansvarlig for kasse & lagerstyring i afdelingen
  • Planlægge og være med til arrangementer, både i og uden for butikken
  • Sørge for, at butikken holdes i god og præsentabel stand og altid fremstår indbydende.
  • Er med til at sikre der er en rød tråd imellem afdelinger i Faraos Cigarer

Du skal komme med stor kærlighed og kendskab til Live Rollespil. Du må meget gerne være aktiv spiller og syntes at det er noget at det bedste i verden. Med din viden og gode humør, skal du være med til at lede afdelingen og betjene og vejlede vores kunder, så de får den bedst mulige kundeoplevelse. 

Vi kan til gengæld tilbyde en mulighed for, at arbejde med din interesse i en stor butik, hvor der er nok at tage fat på. Du vil indgå i et team på fire, som har ansvaret for vores Rollespil- og Udklædningsbutik. Der vil være tider hvor der er rigtig travlt og her skal du have et godt overblik og en evne til at holde hovedet koldt. Du skal desuden være fleksibel og mødestabil, med en klar professionel og seriøs indstilling til dit arbejde.

Du må gerne have et godt kendskab til office-pakke og også gerne være aktiv, på sociale medier. Erfaring fra detailbranchen og kendskab til at betjene et kasseapparat, er en fordel.

Faraos Cigarer har i alt 12 butikker, placeret i Københavns centrum, Århus, Odense og Lyngby. Vi sælger alt inden for Comics, Games, Udklædning og tilhørende Merchandise. Vi ønsker at vores kunder ikke bare får en fantastisk kundeservice, men også en helt unik købsoplevelse. Vi favner bredt og har et varesortiment på over 100.000 varer, fordelt på 10 afdelinger.

Du kan læse mere om Faraos Cigarer 's produkter på: www.faraos.dk

Ansøgning indeholdende CV med relevant information, bedes sendt på mail til: job@faraos.dk, mærket: ’Medarbejder Liverollespil’

Ansøgningsfrist er mandag d. 19. september, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejde udføres fra adresse: Faraos Cigarer, Skindergade 28 – København C

Spørgsmål til jobbet kan gøres på: jonas@faraos.dk