* Julehjælp til Webbutik

* Julehjælp til Webbutik

Julehjælp til Webbutik


Faraos Cigarer søger julehjælpere til vores online butik

Faraos Cigarer søger julehjælp til den travle julesæson og vi  søger derfor julehjælpere fra fredag d. 26. november til ca. 20 december.

Vi får travlt igen i år, fra Black Friday helt til jul, så vi har brug for ekstra hænder i denne tid. Jobbet vil være at ordne og pakke ordre, gøre dem klar samt diverse andet forfaldende arbejde. Du skal være i god fysik da der vil være en del arbejde hvor man går på trapper samt håndtering af pakker, emballage mm.


Arbejdstiden er som sådan hver dag 8-10 timer dagligt, med mulighed for længere dage.
Du skal komme med godt humør og god energi. Du skal desuden være fleksibel og mødestabil med en klar professionel og seriøs indstilling til dit arbejde.

Arbejdet kommer primært til at foregå i forbindelse med vores webafdeling på Skindergade 27, 1159 København K

Faraos Cigarer har 11 butikker, placeret med 5 i København centrum, 2 i Århus, Lyngby & Odense.

Vi sælger alt inden for Comics, Games og tilhørende Merchandise. Vi ønsker at vores kunder ikke bare får en fantastisk kundeserviceoplevelse, men også en helt unik købsoplevelse. Vi favner bredt og har et varesortiment på over 100.000 varer fordelt på 10 afdelinger.

Du kan læse mere om Faraos Cigarer produkter på www.faraos.dk

Ansøgning indeholdende CV med relevant information bedes sendt på mail til job@faraos.dk, mærket: Julehjælp. Spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles til jonas@faraos.dk

Ansøgningsfrist er mandag d. 1. november med tiltrædelse 26 november.