Distributionsansvarlig København

Distributionsansvarlig København

Distributionsansvarlig i Faraos Cigarer


Vi søger en salgsmanager til vores distribution.

Faraos Cigarer distribuerer varer til forhandlere i hele skandinavien, heraf primært Danmark og Sverige. Forståelse for de nordiske sprog, i særdeleshed svensk, er derfor en fordel.

Stillingen dækker et bredt ansvarsområde og kan i høj grad beskrives som en ’’360 graders’’-stilling. Som ansvarlig for vores distribution kommer du nemlig til at dække alt fra kontakt til leverandører, varerbestillinger og lagerbestyring, til distributionen af varerne til vores egne butikker samt markedsføring og salg til vores forhandlere.

Stillingen kræver derfor en arbejdssom og selvkørende kandidat, der nyder at tage alle opgaver hands on. Som person skal du kunne leve op til et stort ansvar og trives i det. Den ideelle kandidat har både styr på tal og købmandskab, og forstår sig på at drive forretning. Distributionsdelen af vores virksomhed er en forretning i sig selv, og der er derfor meget at tage ejerskab på, og man vil stillingen ofte sidde med det endelige ansvar for beslutninger og handlinger. Derudover indeholder stillingen også praktiske, hands on elementer. Du er ansvarlig for modtagelsen af vareleveringer, at holde lageret pænt, mm. Derfor skal du også være forberedt på at ikke hver dag er i kontorstolen.

Som beskrevet har stillingen mange kontaktflader: leverandører, forhandlerer og dine egne kolleger. Menneskelig forståen, sociale skills og generel nysgerrighed er derfor egenskaber der får dig langt i stillingen.

Faraos Cigarer distribuerer i øjeblikket en række forskellige varegrupper, med et særligt fokus på Tintin-merchandise og de forlagstitler Forlaget Faraos selv udgiver. Et vist kendskab til disse universer er derfor fordelagtigt, men ikke påkrævet. Du kommer til at lære til produkternes kvalitet og salgbarhed i stillingen.

Distributionsdelen af Faraos Cigarers virksomhed er i vækst, og planen er at vækste den yderligere. Det er derfor meget velkomment at være nysgerrig og opsøgende omkring nye varekategorier.

Primære ansvarsområder:
-          Varebestilling
-          Markedsføring og salg af varer
-          Kreering af nyhedsbreve og andet online content
-          Opsøgende kontakt af nye potentiele kunder
-          Distribution af varer til egne butikker rundt om i landet

Den ideele kandidat:
-          Arbejder selvstændig og initiativrigt
-          Har forstand på tal og forretning
-          Trives i at have det endelige ansvar
-          Er business-uddannet (ikke et krav)

Som ansat i Faraos Cigarer vil du komme til at arbejde i en virksomhed i udvikling og med lavt til loftet. Der er kort fra ide til handling, og især i denne stilling kan du føre det meste ud i livet. Faraos har haft vokseværk de seneste år, og har det stadig, og er derfor et sted med mulighed for at udvilke sig i stillingen sammen med virksomheden.

Din arbejdsplads vil i første omgang blive på vores kontorer i Skindergade,  Vi er dog i øjeblikket igang med en større restrukturering af både lagre og kontorer, så dette kan måske ændre sig

Motiveret ansøgning indeholdende CV med relevant information bedes sendt på mail job@faraos.dk, mærket: ”Distributionsansvarlig”.

Ansøgningsfrist 1. februar, med tiltrædelse hurtigst muligt derefter.

Hvis du har spørgsmål til jobbet kan de sendes til Ludwig@faraos.dk