Sommerafløser i Comics

Sommerafløser i Comics

Faraos Cigarer søger en sommerafløser til vores tegneserieafdeling i København (25-37 timer)


Er du træt af at bekæmpe kriminalitet om natten uden at nogen takker dig for det? Kom ind til os i stedet, og sælg tegneserier til glade kunder hele sommeren i et miljø, hvor vi elsker at nørde, mens vi arbejder.

Butikken på Strøget fører de fleste tegneserier som udkommer på dansk samt et stort udvalg af amerikanske tegneserier. Du må således meget gerne starte din ansøgning med at skrive lidt om hvilke af de tegneserie universer og produkter fra butikken på Strøget som interesserer dig mest.

En meget stor del af din dag vil bestå i at betjene og vejlede kunder, så hvis du har erfaring med en eller anden form for service så husk at få det med i ansøgningen. Erfaring fra detailbranchen og kendskab til at betjene et kasseapparat vil være et stort plus.

Strøget får mange besøgende hen over sommeren, og det er vigtigt at du er indstillet på at deltage aktivt i at få afdelingen til fungere i en meget travl periode. Du skal kunne bevare overblikket og det gode humør mens du løbende betjener kunder, besvarer telefonopkald, fylder op, samler postordrer m.m.

Stillingen er for perioden juni, juli og august. Du vil få et fast skema og skal gerne kunne arbejde 3-5 dage om ugen med vagter hver anden weekend. Skal du holde ferie i perioden så skriv i din ansøgning hvornår. Der kan blive mulighed for forlængelse.

Faraos Cigarer har tegnet overenskomst med HK, så du som medarbejder er sikret ordentlige arbejdsforhold.

Send din ansøgning til job@faraos.dk senest 25/5. Husk at mærke ansøgningen ”Comics” i emnefeltet. Har du spørgsmål så skriv til lars@faraos.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.