Butikschef til Liverollespil i København

Butikschef til Liverollespil i København


Faraos Cigarer søger ny Butikschef til vores Live Rollespils butik, som snart åbner i nye lokaler i København centrum. Stillingen er som funktionær og er en fuldtidsstilling. Du vil få det overordnet ansvar for vores Rollespils butik og din jobfunktion vil være todelt og bl.a. indeholde: 

Ansvar for Live Rollespils afdelingen: 
Sørge for, at butikken holdes i god og præsentabel stand og altid fremstår indbydende.
Ekspedere og vejlede kunder
Pakke web-ordre
Bestille varer fra eksisterende leverandører
Finde varer hos nye leverandører
Være ansvarlig for kasse & lagerstyring i afdelingen
Planlægge og være med til arrangementer, både i og uden for butikken

Som Butikschef: 
Træne, dygtiggøre og lede personale med baggrund i Faraos Cigarers værdier
Sikre at medarbejderne er involveret i udførelsen af de daglige opgaver
Ansvarlig for rekrutteringsprocessen af deltidsansatte & Ungarbejdere til rollespilsbutik.
Planlægge skema for afdeling
Med til at sikre der er en rød tråd imellem afdelinger i Faraos Cigarer

Du skal komme med stor kærlighed og kendskab til Live Rollespil. Du må meget gerne være aktiv spiller og synes at det er noget at det bedste i verden! Med din viden og gode humør skal du lede afdelingen og betjene og vejlede vores kunder, så de får den bedst mulige kundeoplevelse. 

Vi kan så til gengæld tilbyde en mulighed for at arbejde med din hobby i en stor butik, hvor der er nok at tage fat på. Du vil indgå i et team på flere entusiastiske medarbejdere der elsker Live Rollespil. Der vil være tider hvor der er rigtig travlt og her skal du vise dit overblik og din evne til at holde hovedet koldt. Du skal desuden være fleksibel og mødestabil, med en klar professionel og seriøs indstilling til dit arbejde.

Du må gerne have et godt kendskab til Office pakke og gerne også være aktiv på sociale medier. Erfaring fra detailbranchen og kendskab til at betjene et kasseapparat er en fordel.

Faraos Cigarer har 13 butikker, placeret i København centrum og Århus, Odense og Lyngby. Vi sælger alt inden for Comics, Games, Udklædning og tilhørende Merchandise. 

Vi ønsker at vores kunder ikke bare får en fantastisk kundeservice men også en helt unik købsoplevelse. Vi favner bredt og har et varesortiment på over 100.000 varer fordelt på 10 afdelinger.

Du kan læse mere om Faraos Cigarer produkter på www.faraos.dk

Ansøgning indeholdende CV med relevant information bedes sendt på mail til job@faraos.dk, mærket: ’Butikschef Liverollespil’

Ansøgningsfrist er mandag d. 13. Marts, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejde udføres fra adresse: Faraos Cigarer, Skindergade 27 – København C