Afdelingsleder til Odense

Afdelingsleder til Odense

Afdelingsleder til Tegneserier i Odense


Faraos Cigarer søger afdelingsleder med hovedansvar for tegneserier i Odense C. Stillingen er fuldtid - 160 timer om måneden. Det vil være dit ansvar, at sørge for at afdelingen er struktureret, flot og funktionel. Det betyder, at dine arbejdsopgaver bl.a. vil være:

  • Ekspedere og vejlede kunder
  • Bestille vare – i samråd med afdelingerne i KBH, på sigt med eneansvar
  • Være ansvarlig for lagerstyring i afdelingen
  • Planlægge og være med til arrangementer, både i og uden for butikken
  • Holde afdelingen i god stand og orden

Du skal komme med stor kærlighed og kendskab til tegneserier generelt og gerne have en passion for især de danske oversættelser. Med din viden og gode humør skal du betjene og vejlede vores kunder så de får den bedst mulige kundeoplevelse.

Vi kan så til gengæld tilbyde en mulighed for at arbejde med din hobby i en stor butik hvor der er nok at tage fat på. Du vil indgå i et team hvor du har hovedansvaret for tegneserieafdelingen. Der vil være tider hvor der er rigtig travlt og her skal du vise dit overblik og din evne til at bevare hovedet koldt. Du skal desuden være fleksibel og mødestabil med en klar professionel og seriøs indstilling til dit arbejde.

Du må gerne have et godt kendskab til Office pakken og gerne også være aktiv på sociale medier. Erfaring med at ekspedere og have prøvet at betjene et kasseapparat før er også et plus. Vi tilbyder desuden ansættelse under HK’s overenskomst for butikker.

Faraos Cigarer har 11 butikker, placeret med 5 i København centrum og 2 i Lyngby, 1 i Odense samt 2 i Århus. Vi sælger alt inden for Comics, Games og tilhørende Merchandise. Vi ønsker at vores kunder ikke bare får en fantastisk kundeservice men også en helt unik købsoplevelse. Vi favner bredt og har et varesortiment på over 100.000 varer fordelt på 10 afdelinger. Du kan læse mere om Faraos Cigarers produkter på www.faraos.dk

Motiveret ansøgning indeholdende CV med relevant information bedes sendt på mail job@faraos.dk, mærket: ”Afdelingsleder til Tegneserier i Odense”.

Ansøgningsfrist: er mandag d. 3 februar 2023, med tiltrædelse hurtigst muligt derefter.

Arbejde udføres fra adressen: Faraos Cigarer Odense, Klostervej 3, 5000 Odense C.