Aarhus Megastore

Ny butik i Aarhus


Aarhus, Europas kulturhovedstad 2017, får et helt nyt kulturelt fyrtårn den 10. oktober 2020. Faraos Cigarer åbner nemlig sin første selvstændige tegneseriebutik udenfor København.

Den nye butik kommer til at føre tegneserier og merchandise fra USA, Japan, Danmark og resten af Europa og bliver en rigtig megastore i tre planer.

Det er anden afdeling af Faraos Cigarer, der åbner i Aarhus, efter at Faraos Cigarer sidste år fusionerede med kæden Dragons Lair.

Den nye afdeling, der åbner på Ryesgade 3 i centrum af Aarhus, bliver den første selvstændige tegneseriebutik, som Faraos Cigarer har åbnet uden for København.

Den nye butik bliver i tre planer og kommer til at indeholde både nye, gamle, små og store tegneserier fra hele verden. Her kan man bl.a. finde kendte klassikere som Hergés Tintin, Goscinny og Uderzos Asterix, Disneys Jumbobøger, Marvels Spider-Man, DCs Batman og japanske manga som Naruto og Dragon Ball. Mindre kendte, men ikke mindre fantastiske værker, som bl.a. Stalins Død og Der var engang i Frankrig af Fabien Nury finder man også på hylderne.

Udover det store udvalg af spritnye albums, vil man også kunne finde en hel afdeling med vintage tegneserier, der er et mekka for nostalgikere.

Vil man virkelig gå all-in på sin fandom, kan man i butikken også finde et stort udvalg af merchandise, der er tilknyttet tegneserieuniverserne. Her kan man bl.a. finde et stort udvalg af t-shirts, figurer, bøger og andet relateret til belgiske Tintin, som Faraos Cigarer er distributører for i Skandinavien.

Faraos Cigarers nye afdeling i Aarhus kommer til at ligge Ryesgade 3, 8000 Aarhus C, tæt på ARoS kunstmuseum, Aarhus Rådhus og Aarhus Banegård. Afdelingen holder åbent alle ugens dage. Udover afdelingen i Ryesgade, kan man også besøge Faraos Cigarers afdeling i Amaliegade 21, blot fem minutters gang fra den nye megastore med tegneserier. Denne afdeling har fokus på brætspil og rollespil og indeholder også en afdeling af Airsoft Armoury.

Faraos Cigarer har eksisteret i snart 30 år. Kæden udgøres af fem butikker i København, to i Aarhus, en i Odense og en i Lyngby. Faraos Cigarer har over 100.000 forskellige varer i sine mange afdelinger, der bl.a. tilbyder nye tegneserier på dansk og engelsk, vintage tegneserier, japanske tegneserier, brætspil, rollespil, kortspil, figurspil, merchandise, film, udklædning, live rollespil og meget, meget, meget mere.

1/1