Aarhus Søger Afløsere

Aarhus Søger Afløsere

Vi søger nye deltids-kollegaer til vores afdelinger i Aarhus.


Kollega Søges!

Er du multinørd på den gode måde, og kunne du tænke dig at arbejde i butik, så har du muligheden nu. Faraos Cigarer søger deltidsmedarbejdere

Stillingen:

Du skal hjælpe kunderne i butikken med at finde det sidste nye, vejlede med tips og trick, og hjælpe farmor til at finde den helt rigtige gave.

Hovedparten af dit arbejde omhandler at være med til at give kunderne en god oplevelse, men der vil også være forskellige typer af forfaldende arbejde.

Der vil forekomme arbejde på både hverdage og i weekenden. I perioder, som eksempelvis op til jul eller når dine kolleger holder ferie, kan der være behov for ekstra vagter.

Faraos Cigarer har tegnet overenskomst med HK, så du er sikret at der er ordentlige arbejdsforhold.

Vi søger:

En Glad og positiv M/K.

Det er ikke et krav at du her butikserfaring, men det vil være et plus.

Dog er det et krav at du har et bredt kendskab til vores produkter, og indgående kendskab til minimum 2-3 områder. (Airsoft, Magic, Brætspil, Figurspil, Live rollespil, Pen & Paper Rollespil og Figur maling, Merchandise, Danske eller Amerikanske Tegneserier eller Manga)

Du kan læse mere om Faraos Cigarer produkter på www.faraos.dk

Ansøgning indeholdende CV med relevant information og dit nørd CV. (din erfaring med vores produkt grupper) bedes sendt på mail til job@faraos.dk, mærket: Århus deltid.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles til morild@faraos.dk

Ansøgningsfrist er 16-05-2022 kl.: 14:00

Samtaler vil blive holdt i Uge 20/21

Med Venlig Hilsen

Mikkel Morild

Butiksbestyrer

Faraos Cigarer Aarhus

Amaliegade 21 og Ryesgade 3

8000 Aarhus C