Jul og nytår 2019

Sådan er julen og nytår i Faraos Cigarer


 

Nu er det snart jul igen - og det betyder, at tingene foregår en lille anderledes i vores butikker og på Faraos.dk i denne periode.

Julen på Faraos.dk
Vores pakkeelvere arbejder ekstra hurtigt og effektivt i år, så de lover, at alle ordrer, de har modtaget til og med den 20. december kl. 12.00 vil kunne frem til juleaften, hvis ellers fragtselskaberne holder, hvad de lover.
Du kan selvfølgelig også foretage bestillinger på Faraos.dk efter 20. december kl.12.00, men vi kan ikke love, at din ordre vil kunne nå frem til juleaften.

Mellem jul og nytår kan der være forsinkelser på forsendelse af postordrer, mens pakkeelverne og fragtselskaberne hviler velfortjent.

Julen i Faraos Cigarers butikker
Vil du selv gerne hente dine julegaver, har vores butikker i Odense, Aarhus, Lyngby og København åbent til og med den 23. december kl. 19:00 og åbner igen d. 27. december kl. 10:00.
Se åbningstider for resten af december her. 

Du kan bytte helt til 31. januar
Alle varer, der er købt på Faraos.dk og i vores butikker til og med den 23. december kan byttes til og med den 31. Januar. Husk at medbringe din bon, hvis du skal bytte julegaver.