Faraos Cigarer og Corona_Covid19

Faraos Cigarer og Corona_Covid19

Faraos Cigarer og Corona_covid19


Opdatering 5. maj 2020
Faraos Cigarer holder igen søndagsåbent i alle afdelinger fra søndag d. 10. maj. Vi glæder os til at se jer.

Opdatering 20/4/20

Faraos Cigarer holder søndagsåbent d. 3. maj 2020. Vi glæder os til at ser jer.

Opdatering 4/4/20 kl. 12:00

Afdelingen for Live Rollespil og Udklædning i Nørregade 6, København K er igen åbnet.

Opdatering 26/3/20 kl. 12:00

Faraos Cigarer udvider lukningen af afdelingen for live rollespil og udklædning i Nørregade 6 i Kbh. K indtil den 4. april 2020. 


Opdatering 23/3/20 kl. 12:00
Fra og med i dag og indtil vi melder andet ud, får du gratis fragt på ordrer over 250 DKK på Faraos.dk (tidligere 500 DKK), så du ikke kommer til at kede dig.

Opdatering 20/3/20 kl. 19:00


Kære allesammen

Vi befinder os i en kritisk situation, der er uden fortilfælde i nyere historisk tid.

I Faraos Cigarer forsøger vi efter bedste evne at sikre balancen mellem at passe på hinanden og vores kunder, samt at sikre at 40 fastansatte og mindst lige så mange deltidsmedarbejdere også har en arbejdsplads at vende tilbage til, når det værste af corona-krisen er overstået.

For selv om regeringen og resten af Folketinget har hastevedtaget mange fornuftige tiltag på kort tid, der sikrer, at samfundet investerer langsigtet i at hjælpe private virksomheder relativt skånsomt gennem krisen, så hjælper de tiltag desværre ikke rigtig os, ser det ud til.

Virksomheden Faraos Cigarer falder nemlig indtil videre ned mellem to redningsplanker, hvis vores revisor og vi nærlæser tiltagene korrekt. Dette skyldes bl.a. at Faraos Cigarer er et både-og koncept, hvor vi driver fysiske butikker, online shopping, distribution og forlagsvirksomhed i samme selskab.

Derfor vælger vi fortsat at holde syv ud af otte butikker åbne.

Når det er sagt, så har vi fysisk store butikker, der i modsætning til f.eks. butikker i shoppingcentre og arkader, har adgang til frisk luft direkte fra gaden, hvor der ofte er meget gulvplads og som typisk er højloftede.

Når vi vælger at holde åbent, så er det naturligvis også med Sundhedsstyrelsens anbefalinger og instrukser in mente:

  1. Travlheden i vores butikker er ikke større, end at der er rigeligt med plads mellem kunder og personale.
  2. Dørene til vores butikker er åbne hele dagen, så udluftningen er maksimal.
  3. Både kunder og personale har adgang til håndsprit. På vores kundetoiletter er der mulighed for at vaske hænder.
  4. Alle medarbejdere, der udviser symptomer på corona, er sendt hjem og møder ikke på arbejde igen, før de har været sygdomsfri i minimum 48 timer.
  5. Vi har samtidig lukket alle vores spilområder ned, så vi ikke øger risikoen for smitte den vej.

Vi takker på forhånd for jeres forståelse og håber, at I forstår, at når vi holder åbent, så er det, fordi vi forsøger at holde Faraos Cigarer flydende. En virksomhed der har taget mere end 28 års massiv og kontinuerlig indsats at opbygge. Vi håber derfor på al den støtte, I har mulighed for at give, så ikke blot vores medarbejdere har et job, når krisen er overstået, men vi også kan vedblive med at være der for jer.

Pas godt på jer selv og hinanden.

På vegne af Faraos Cigarer

Sivert Ibbo, direktør og medejer.

Opdatering 20/3/20 kl. 19.00

I en længere periode vil Faraos Cigarer ikke længere holde åbent om søndagen gældende fra den 22/3 pga. corona-krisen.


Opdatering 17/3/20 kl. 21:00

I forlængelse af de myndighedernes nyeste anbefalinger reagerer Faraos Cigarer således:

Spillokalerne i vores afdelinger i København, Aarhus, Odense og Lyngby vil blive lukket fra onsdag den 18/3.

Vi begrænser antallet af kunder, der vil kunne være i butikken ad gangen for at sikre fysisk afstand mellem kunderne.

Vi laver sikkerhedszoner ved kasser og diske for at begrænse risikoen for smitte.

Vi opfordrer til, at man er opmærksom på smittefaren, tager hensyn og ikke risikerer at smitte ansatte eller kunder i vores butikker.

Husk, at du altid kan bestille vores varer på vores webshop Faraos.dk, hvor vi har sat ekstra personale ind, for at vi kan levere varer ekstra hurtigt i disse dage.

Alle disse tiltag gælder til den 30/3/2020 med mindre andet bliver kommunikeret ud.


Opdatering 17/3/20 kl. 20:00

Vi “corona-lukker” Faraos Cigarers live-afdeling indtil 30/3

Frygten for corona hærger i Danmark, og heldigvis har de fleste forstået, at det er vigtigt at opholde sig indendøre mest muligt og ikke risikere at sprede smitten.

Heldigvis giver det masser af gode muligheder for at spille spil, læse tegneserier, male figurer og alle de andre ting, som vores store udvalg inviterer til.

Hvad det dog ikke lægger op til er, at man mødes og spiller live rollespil eller holder udklædningsfester. Derfor har vi valgt at “corona-lukke” vores live- og udklædningsafdeling på Nørregade 6 i København fra og med onsdag den 18/3 til mandag den 30/3. Det er dog kun den fysiske afdeling, som vi corona-lukker, og derfor kan du stadig bestille alle de varer, som afdelingen tilbyder via vores webshop på faraos.dk, skulle du få brug for dem.

Alle andre afdelinger af Faraos Cigarer holder fortsat åbent i dagtimerne og Faraos.dk har åbent hele døgnet. Følg gerne vores Facebook-side og Faraos.dk for yderligere opdateringer.

Vi har i øvrigt oprustet i vores postordre-afdeling, fordi der er øget interesse for brætspil, tegneserier og et stort udvalg af vores andre varer, der er oplagte her i karantæne-perioden, så regn med, at vi behandler din ordre ekstra hurtigt i disse dage!

12. marts 2020 kl. 10.00.

Som følge af de seneste meldinger fra myndighederne, reagerer Faraos Cigarer i Odense, Aarhus, Lyngby og København således:

  • Faraos Cigarer  aflyser alle arrangementer, turneringer, spilaftener m.m. i Faraos Cigarers butikker i Odense, Aarhus, Lyngby og København.
  • Vores fysiske butikker og Faraos.dk vil stadig være åbne for almindelig handel, men alle fysiske butikker vil ikke holde aftenåbent
  • Spillelokalerne i vores butikker kan stadig benyttes, men Faraos Cigarer forbeholder sig ret til at begrænse adgangen til lokalerne, hvis det viser sig at være nødvendig.

Ændringerne gælder, indtil andet bliver meldt ud fra Faraos Cigarer

Pas på jer selv og husk at følge udviklingen løbende
https://politi.azureedge.net/index.html  

Med venlig hilsen

Faraos Cigarer