Click and Collect

Click and Collect


Faraos Cigarer tilbyder nu Click and Collect i København!

Har du ikke tålmodighed til at vente på, at fragtmanden (m/k) leverer dine varer fra os eller arbejder du lige rundt om hjørnet så har vi i København et nyt coronavenligt tilbud, som mange har efterspurgt. Fremover tilbyder vi nemlig, at man kan bestille sine varer på Faraos.dk og derefter afhente i København.

Vi bestræber os på at pakke din ordre hurtigst muligt. Så snart ordren er gjort klar vil du modtage en mail med instruktioner om hvor du kan afhente den. Vi beder om at du ikke møder op ved butikken før du har fået besked om at din ordre er klar.

Pga. coronarestriktionerne vil vores butikker ikke være åbne, men en medarbejder vil aflevere din ordre forsvarligt pakket ind i nærheden af vores butikker.

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye tilbud og har tålmodighed med os og evt. småproblemer, der skulle opstå undervejs.

I første omgang er det kun muligt at afhente sine ordre på hverdage

Team Faraos

P.S. Click and Collect gælder indtil videre kun afhentning i vores butikker i København. Vi håber på et tidspunkt at kunne åbne for Click and Collect i Lyngby, Aarhus eller Odense, men det er desværre ikke muligt endnu