Heroes of Normandie

Pris

Status

Underserie

Udvidelse

Producent

IELLO

Tema Brætspil

Krig( s)

Målgruppe

Head-2-Head spil

Form

Strategispil

Spilletid

30 min.

Aldersgruppe

14+

Antal Spillere

Spil for 2 spillere

Spil Niveau

Udvidelse

Spiltype

Konkurrerende

Rejsevenligt

Nej
Viser 1-1 af 1 produkter
- 86%

Guardians Chronicles

Heroes of Normandie

 DKK 2000
(14900)
Få på lager!
Afs.:1-3 hverdage
Viser 1-1 af 1 produkter
 

Om brætspil

Faraos Cigarers afdeling med brætspil fører tusindvis af spil til alle aldre og formål

 

 
Om brætspil

Faraos Cigarers spilafdeling dækker over brætspil, kortspil og terningspil - som vi under et kalder for 'brætspil'.

Du finder brætspil for hele familien i spilafdelingen. Vi har selskabsspil for store og små, spil for de yngre, og moderne klassikere for hele familien, historiske krigsspil for hardcore krigsspilsentusiaster, finurlige spil for kreative sjæle, de nyeste og de mest klassiske brætspil for brætspilsentuisaster og de vildeste gamere. Hver uge føjer vi nye brætspil og udvidelser til vores samling, og på årsbasis får vi over 700 nye brætspil og 300 nye udvidelser på hylderne.

Vores udvalg af brætspil, kortspil, terningspil er både for to spillere, når man er en flok eller blot gerne vil spille solitaire, og vores spil kommer i mange forskellige sværhedsgrader.

Vores brætspil er på dansk og på engelsk, og mange af de engelske brætspil er det, der betegnes 'sprogneutrale' brætspil, hvor der kun er tekst i regelbogen, men ikke på kort eller spilleplade.

Mangler du en reservedel eller brikker i nye farver, har vi et godt blandet udvalg af løse spilbrikker, og du finder også kortlommer til at beskytte og forlænge levetiden på kortene i dit yndlingsbrætspil.